Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 6 October 2013

Papa Mama, Zara dah ready..


Assalamualaikum w.b.t.. Lepas kerja Jumaat dan Sabtu, dapatlah cuti hari ni.. Ahad.. Orang lain di Kelantan semua kerja, Eraz pulak tersengih-sengih cuti kan.. Tapi tak pe sebab dah biasa.. Hari ni nak bawak Zara dan Mama Zara balik kampung a.k.a Machang.. Zara mau jumpa atuk neneknya..

#Guna hari cuti sebaik mungkin.. Next cuti mungkin akan digunakan khas untuk buat persediaan Zara ke nursery sebab Mama dia dah nak masuk kerja serta baiki kereta mama dia.. Kasi service!

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

  1. dah makin tembam....berapa berat Zara Eraz....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah dah makin tembam.. Hehe.. 4.5 kg dah..

      Delete
  2. Replies
    1. Budak kecik, memang macam tu.. Semua comel-comel. Hehe..

      Delete
  3. geramnya tengok dia...comei!!
    selamat berhujung minggu dan hati2 di jalanraya...^_^

    ReplyDelete
  4. Comelnya Zara..klik tabung advert utk Zara lah kat atas tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara kata, terima kasih uncle Elih.. :)

      Delete
  5. comelnyaa zara ni zara alam love you mr arrogant ke? hehe jemput singah http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/kisah-doodle-order.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan nama watak tu Zara jugak..

      Delete
  6. kampung didiey pown kat machang :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.