Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 October 2013

First Day untuk Zara Faleesya


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni first day Zara di Nursery..!! Fuh.. Bila mama papa orang yang bekerja, gini la jadinya.. Memang tak boleh elak.. Hari ni mama nya masih belum masuk kerja lagi sebab nak pantau hari pertama kot-kot ada masalah.. Eraz kena kerja la.. But apa-apa hal, Eraz boleh terus ke Nursery tu sebab tak jauh dari tempat kerja Eraz dan juga tempat kerja mamanya..

#Harap-harap semua ok.. Kesian pulak sebab kecik-kecik dah kena tinggal kat Nursery.. Gambar semalam ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.