Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 26 October 2013

Pizza Hut | Cheesy Bites Trio

Pizza Hut | Cheesy Bites Trio

Pizza Hut | Cheesy Bites Trio - Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya dari sebelum pergi KL hari tu lagi dah beritahu isteri yang Eraz nak try Pizza Hut Cheesy Bites Trio ni.. Errmmm.. Hari ni nak try singgah beli!! Harap-harap best..! Siapa dah try? Disebabkan kami berdua je, Zara tak boleh makan lagi, try yang regular.. Nak call pizza hut PHD ke, nak beli je terus.. Errmmm..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.