Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 28 October 2013

Yati Ayam Percik


Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni dinner di Yati Ayam Percik yang ada di Kota Bharu ni.. Kebetulan rakan-rakan staf daripada KL datang ke Kelantan untuk urusan kerja, jadi kami bawa mereka rasa makanan dan masakan Kelantan.. Jadi tempat ni salah satu tempat yang menarik untuk ditunjukkan kepada rakan-rakan yang tinggal di luar Kelantan untuk merasa masakan Kelantan.. Nasi Kerabu best!!

12 comments:

  1. abam2... titew dah datang sini daa... hahaha.. aku makan ayam percik, solok lada, entah ape lagi tak ingat, bnyak gak bedal, abis dalam rm40 cam tuu... haha

    ReplyDelete
  2. wah Eraz nanti kalau akak gi Kelantan boleh singgah kat sini...lokasi dekat dengan Pasar Siti Khadijah ker....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kata dekat, tak de la dekat sangat.. Tapi nak kata jauh, tak de la jauh sangat.. Hehe..

      Delete
  3. Kat Bangi pun ada Eraz. saya ngan family selalu juga makan kat yati ayam percik ni

    ReplyDelete
  4. memang sedap ! kat KL pun ada, starparc point :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.