Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 8 October 2013

Paparan Keseluruhan Blog ERAZ FADLI

One and Only ERAZ FADLI | Paparan Keseluruhan Blog

Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba rasa nak paparkan wajah keseluruhan blog ni.. Rasanya dah lama tak tukar wajah ni.. Last 23 Februari 2013.. Rujuk entri INI.. Walaupun dah lama, memang di hati ni nak kekalkan je macam ni sebab inilah identiti Eraz.. Warna biru memang favourite Eraz dari sekolah.. Dan dari segi kekemasan, memang Eraz dah puas hati.. Dari segi jenis font, saiz font, warna font, aturan widget dan lain-lain..

Tapi pada pendapat korang, pasti berbeza kan.. Insyaallah, jika ada peluang, mungkin akan diperbaharui dan diberi wajah baru.. Header tu sendiri, memang dari dulu guna.. Ada juga yang tanya bila nak tukar.. Haha.. Belum sampai masanya kot..

22 comments:

  1. wow...biru putih.ok dah tu..printscreen guna ape nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Kalau nak printscreen sama macam tu, boleh guna tutorial ni.. http://www.mialiana.com/2013/05/install-awesome-screenshot.html

      Delete
  2. kalau nak berhijrah apa ler salahnya......hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah fikir juga penghijarahan tu.. Tapi masa tu tak sempat..

      Delete
  3. Lepas ni boleh letak zara pula...

    ReplyDelete
  4. hurm.. kira dah elok dah macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zarif untuk pendapat tu..

      Delete
  5. farah ok jer yang mana2 eraz suka...janji eraz selesa...he he he... biru warna eraz, pink pula warna farah...okaylah giteww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blue Ranger vs Pink Ranger.. Haha..

      Delete
  6. Assalammualaikum...eraz,

    kalau eraz tukar lain dah x kenal dah...nanti. Eraz suka kaler biru laut gitu sebab tu background tepi laut... oklah . mselim3 eraz macam nie.. x tahu orang lain.. lain orang pandangan berbeza. Mselim3 warna merah..ehehehe.

    mselim3

    pls: mselim3 dah habis oum eraz baru nak mula sambung master kan.. ok research.. tentang apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalm.. Hehe.. Buat masa ni, kekal kan dulu la.. Tak cukup setahun pun lagi.. Haha..

      Eraz buat MBA Full Coursework..

      Delete
  7. dah ok tapi kalau nak tukar pun tak jadi masalah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak play safe, kira kekal je la.. :)

      Delete
  8. kali pertama mama datang, dan mama singgah.. biru itu cantik sekali... mama follow sini ye..

    ReplyDelete
  9. sy rasa yg ni dh cool, kemas ^_^

    ReplyDelete
  10. saya suka blog eraz..simple dan cepat loading

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.