Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 29 October 2013

Worried & Question Mark !



Assalamualaikum w.b.t.. Pagi tadi semasa di program Learning Is Fun, Eraz ada terima panggilan dari ibu.. Lepas mendengar cerita beliau, memang rasa tak masuk akal.. Tapi dalam masa yang sama, disebabkan perkara itu telah berlaku di depan mata, jadi RISAU.. Question Mark memang penuh dalam kepala.. Dari lepas mendapat panggilan tu, sampai sekarang terfikir-fikir.. 

#Doakan semoga semuanya ok..

10 comments:

  1. apa yang terjadi mcm suspen je? hope semua nya ok2 saja. :)

    ReplyDelete
  2. apa dia persoalan yg bermain tu?

    ReplyDelete
  3. macam suspen jer ERaz...sure ada entry terkini ......

    ReplyDelete
  4. Insha Allah, banyakkan semoga semuanya dipermudahkan ya

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.