Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 7 October 2013

Di retweet oleh orang Super Spontan 2013 !


Assalamualaikum w.b.t.. Korang ingat lagi entri yang Eraz buat pasal Super Spontan 2013? Entri 'Kenapa aku rasa Super Spontan 2013 ni kelam kabut?'.. Link entri tu Eraz publish kat twitter.. Rupa-rupanya pemegang akaun official Twitter untuk Super Spontan 2013, Semut Sentap dan Ketam Konfius baca entri berkenaan.. Terus diaorang retweet.. Haha.. Terkejut juga kan.. Apa-apa pun, itu pendapat peribadi.. Tak salah pun kan.. Peace no war.. Positifnya, at least semua pengikut Super Spontan 2013 dapat tahu tentang entri tu melalui twitter mereka.. Hehe..

#Tak sangka entri itu di retweet oleh mereka.. Tiga-tiga akaun pulak tu.. Haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. wow haha terasa kut diorang tu dengan entry tu?? :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hehe.. Tak tahu la bangga ke tak ni.. Haha.. Tapi kagum la.. Hehe..

      Delete
  3. mungkin terasa lah tu, tapi bagus juga sekurang2nya they know the dark side of it, dari yang positif ajer... at least ada ruang for improvement pada masa akan datang...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tah tahu la boleh guna ke tak perkataan syok tu.. Hehe..

      Delete
  5. hope tak konfius dan tak sentap ler dorang......hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau konfius dan sentap lak camne?

      Delete
  6. heheh..memang pun kadang tu kelam kabut

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.