Sunday, 18 November 2018

PENCARIAN PROTEGE #ProjekRM1000seMinggu

PENCARIAN PROTEGE #ProjekRM1000seMinggu !


Apa yang anda bakal dapat?

Bonus 100% milik anda
Untung runcit 100% milik anda
ILMU bisnes percuma 
Ada MENTOR
Ada SISTEM
Cuma daftar RM47 sahaja
Peluang di tangan anda. Anda buat anda dapat.

Kita tak mampu ubah ekonomi negara, tapi InsyaAllah kita mampu ubah ekonomi keluarga kita

Alhamdulillah kita sale bersama team telah mencecah RM 150 Ribu . Syukur Alhamdulillah . Jadi jom jadi protege . Kami guide satu persatu sampai jadi .

Whatsapp­čĹç
www.wasap.my/60179773382/nakbuatbiz

#NaikpangkatNaikGaji via #ProjekRM1000seMinggu biz Online Modal RM 47 gaya STG #beU_MassiveFighter

Read more ...

BIO-SELEZA Yang HOT

Assalamualaikum w.b.t . Masa mula-mula join bizOnline SHOM #ProjekRM1000seMinggu ni , ada juga yang pelik . Eh! Dia lelaki , tapi dia jual produk wanita la macam Pad , Pantyliner , Herba Maharani  dan lain-lain .


Bagi abam sendiri , takde masalah pun . Janji perkara tu bukan haram . Abam jual , laku , abam juga dapat bonus kan . Syukur Alhamdulillah . Produk SHOM ni memang dikenali ramai orang . Kadang-kadang sebut je , terus orang dah boleh 'tangkap' .

Antaranya BIO-SELEZA PAD & PANTYLINER ni . Ia memang antara yang laku keras dalam biz abam ni . Ada yang ambil sekotak terus , ada 6 pek dalam tu samada campur-campur atau satu jenis . Ada yang beli secara loose . Takde masalah .

Cuba tengok video di bawah . Banyak dah kotak kosong . Tengok kotak kosong ni sayang pulak . Kualiti kotak , tip top ! Boleh recycle ni . Hehe . By the way , sejak mula aktif pada awal Februari 2018 yang lepas , Alhamdulillah , sale abam bersama team dah cecah RM 150 Ribu  .Syukur Ya Allah .


#ProjekRM1000seMinggu
Read more ...