Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 14 October 2013

Half Day Today !!


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. HQ bagi kami half day hari ni sempena Hari Raya AidilAdha esok.. Ya la.. Sure ada yang nak balik kampung kan.. So! Bolehlah pergi gunting rambut dulu sebelum balik Machang petang.. 

#Hati-hati semua pada yang memandu!

7 comments:

  1. selamat memandu,, raya kelantan memang meriah

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya eraz dapat halfday, farah tadi tanya juga dengan boss...jawapannya ... "in your dreams..." he he he...apa2pun selamat menyambut aidiladha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe, tak lama lagi dah tu dah balik.. Hehe...

      Delete
  3. Wah...seronok tu. kami kat sini takde pelepasan pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dapat half day.. Hehe..

      Delete
  4. akak cuti sehari sebelum raya....clear leave sikit sebelum naik tahun baru nanti...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.