Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 30 October 2013

Jom terjah blog dia ..


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz nak jemput terjah blog blogger ni.. Semalam dia buat satu entri guna nama Eraz.. Nak tahu apa dia tulis? Jom ambil masa seminit dua untuk terjah.. Klik SINI.. Ayat last tu dia tulis, 'terima kasih papa Zara yang cute'.. Itu maksudnya papanya yang cute ke, atau Zara yang cute? Haha.. Just kidding.. Zara la yang cute kan.. Hehe..

BTW, terima kasih kepada blogger berkenaan.. 

14 comments:

  1. pas ni..boleh buat entry pasal blog sy pulak yer...^___^(ops...kidding)

    ReplyDelete
  2. Kinah kesayangan sally..hihihi...

    well, both papa dgn Zara cute tp Zara extra sikit cute dia...eh, extra byk! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ho ho ho.. Kira Zara lebih cute la.. Ok ok.. Memang betul pun.. Hehe..

      Delete
  3. haha mestila zara yang cute :), by the way tq eraz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa dia cute juga, tapi Zara lebih.. Haha..

      Delete
  4. mintak abg eraz promote blog sy la plak. hehehehhe =D

    ReplyDelete
  5. zarah lagi cute kot..hehehe...nak terjah la..ape ceritanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara lebih cute ya.. Memang pun.. Hehe..

      Delete
  6. hehehhhe...dua2 gaknyer dia mksudkan..hehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.