Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 10 October 2013

Patutnya 2 ke 3 jam tapi 19 minit jadinya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi kes tadi? (Rujuk SINI) Masih berkisar perkara yang sama.. Sebab tu wujudnya tajuk 'Patutnya 2 ke 3 jam tapi 19 minit jadinya ..'.. Entri Erti Bersyukur tu Eraz update pukul 6 petang tadi.. Bila buka blog check bloglist, memang tak wujud pun.. Sama juga dengan entri Gambar Kapal Terbang MASwings Terhempas di Kudat, Seorang Maut.. Selepas Eraz ping semua link blog kat feedburner tu, baru la muncul.. So ternyata masalah berpunca dari feedburner..

#Tak de mood nak update entri malam ni..

11 comments:

  1. Replies
    1. Cuab buka link ni : http://www.binablogdotcomsendiri.com/blog/apa-itu-feedburner-bagaimana-ia-boleh-membantu-blog-anda.html

      Delete
    2. terima kasih eraz. BBL baru ada prob dengan feed tadi. cuak kejap. sekarang setel.

      Delete
  2. ohhh...tak faham fungsi feedburner, nak kena google nampak gayanya nie........

    ReplyDelete
  3. aah..kat sini pon entry eraz selang beberapa minit.terdetik dlm hati dok oyak, bro eraz ni cept betul update

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab ada niat baik tu.. Itu la.. Mula-mula tu memang pelik..

      Delete
  4. feedburner problem ek? tapikan macam mana nak setel masalah tu ye eraz?

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.