Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 8 October 2013

Ini lagi la terabai !


Assalamualaikum w.b.t.. Haha.. Sebelum ni teringat kat game Subway Surf kan.. Tak sah kalau tiba-tiba tak teringat kat Pou yang dulunya Eraz sempat la membela.. Sampai sekarang masih lagi lagi belum uninstall.. Simpan untuk Zara main kot nanti.. Memang 100% terabai.. Tengok la gambar di atas kan.. Memang tak buka langsung.. Kalau tak percaya, tengok score.. Compare dengan gambar di entri INI dengan score gambar di atas..


Nampaknya Pou dah ada satu benda baru.. Maklum la sebab dah lama tak buka kan.. Skang ni Pou dah boleh mandi la.. Sebenarnya juga kena mandi.. Kalau korang basuh dia dengan sabun.. Kan dia suka berak.. Automatik korang kena mandi kan dia.. Haha..

#Simpan untuk Zara je la..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.