Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 9 October 2013

Papa sengaja belikan !


Assalamualaikum w.b.t.. Nampak tak permainan kat situ.. Papa sengaja belikan baju tu Zara.. Haha.. Saje nak bagi Mama jeles.. Dalam masa yang sama, memang Papa nak Zara sayang Papa dan Papa nak jadi Hero pada Zara.. 

Tapi, lepas Papa ambil baju tu dan tunjuk kat Mama, Mama pun tiba-tiba ambil satu lagi baju pattern yang sama tapi warna pink.. Nak tahu tulis apa? Haha.. Nanti Eraz kongsikan dengan korang..

# Mama jeles la tu.. Haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. boleh faham knp beli baju tu, tp susah nak explain kt sini..

    n bijak pembuat baju tu wat satu lg warna pink, sb diorang tahu si mama akan jeles! haha

    ReplyDelete
  2. nie mesti ingat deliver baby boy tu yg beli baju biru.....mama pulak yg jeles......haru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz ni peminat biru sebenarnya.. Hehe..

      Delete
  3. mama yg lahirkan baby , geram kot ... heheheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti la mama yang lahirkan.. Hehe..

      Delete
  4. mesti kiut bila mama papa gaduh pilih baju anak.

    ReplyDelete
  5. mama pun mesti nak menang juga. hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.