Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 19 October 2013

Siapa Nomad?


Siapa Nomad? Penyanyi lagu Tetap Menantimu.. | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa sebenarnya Nomad? Eraz pun tak kenal juga dia ni tapi dah mula tahu single lagu dia yang pertama tu, Tetap Menantimu.. Lagu tu merupakan OST drama Love You Mr. Arrogant.. Kalau baca dia punya biodata dan sejarah kisah seninya di blog zt-zati, memang dia dah lama dalm dunia hiburan ni.. Cuma on off je.. Kalau nak dapat biodata penuh Nomad, boleh klik blog zt-zati..

Kalau nak layan lagu best tu, boleh tengok video di bawah :



13 comments:

  1. minat lagu nie jer...
    lagu lain rasanyer x minat kot.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nomad ada satu lagi ni je sekarang kot..

      Delete
  2. dah kenal dah sebelum ni..... lagu biasa2 aje..

    ReplyDelete
  3. ohhhh.....tak kenal ler....popular ke dia nie....?

    ReplyDelete
  4. Napa x bleh buka link tu??nk knal jga siapa pnyanyi yg bbakat ni

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.