Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 30 October 2013

Kata Error, tapi Published !


Assalamualaikum w.b.t.. Kes ni berlaku semalam.. Masa tu Eraz tengah menaip entri untuk join Segmen: Pencarian Boglist Bulan November sambil memegang Zara yang nak landing atas Eraz.. Masa dah siap buat entri tu sedikit sebanyak, then try la submit.. Banyak error.. Eraz fikir pasal network la.. Sekalai beli yang kali ke-3 try submit tu, BERJAYA! Tapi bila berjaya pula, bila check, satu entri di draft dan tiga entri sama telah diupdate..

Adoi.. Sib baik perasan awal.. Kalau tak, mesti esok paginya pulak la baiki.. Kalau dah ada entri sama berulang kali, pelik kan.. Di masa depan, kena lebih berhati-hati.. Wassalam..

11 comments:

  1. ooo patutla semalam nak masuk halaman yang dicari tiada. kinah selalu macam tu. network error kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Line internet biol kot malam tu..

      Delete
  2. selalu jugak terjadi macam nie bila nk bw..nasib baik perasan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Sib baik masa tu juga perasan..

      Delete
  3. pernah jugak jadi macam ni. kena becareful la

    ReplyDelete
  4. kalau jadi macam nie, cepat-cepat semak balik....kalut ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti orang pelik kalau publish entri yang sama berkali-kali kan..

      Delete
  5. semalam blog saya pun ada problem juga..pelik

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.