Wednesday, 23 October 2013

First day kursus !


Assalamualaikum w.b.t.. Selamat Pagi semua!!! Hari ni first day kursus untuk kali ni.. First time juga kursus di Premiera Hotel Kuala Lumpur.. Yang lepas, awal bulan September di Sheraton Imperial Hotel Kuala Lumpur.. Memang venue diubah-ubah sebab tak nak kami rasa boring kot.. Hehe.. Sebelum tu di Seri Pacific Kuala Lumpur.. Yang sebelum-sebelum tu lagi, sejarah dah la.. Haha..

15 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih.. Rasa macam malas.. :)

      Delete
  2. bnyak btuil krurus bro eraz ni,,
    bleh wat koleksi tu sabun/syampu stiap hotel.
    heheh.

    ReplyDelete
  3. tak cukup lagi ke kursus bro ni..hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana cukup lagi untuk menjadi staf yang cemerlang.. Hehe..

      Delete
  4. Haih la patutnya Ty pun gi kursus di PD tapi bos gerek tak kasi. Selamat Berkursus Eraz.

    Jom Buat Duit Secara Online bersama Iklan Sticky - Program Pay Per Click Paling Sempoi !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best juga kalau bos tak bagi.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.