Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 26 October 2013

Budak-budak masih guna ke?

Assalamualaikum w.b.t.. Terfikir satu perkara.. Budak-budak sekolah sekarang masih guna ke Crayon? Hehe.. Zaman-zaman Eraz kecik di sekolah rendah dulu, guna la juga.. Sekarang ni tengah packing barang-barang cenderamata untuk budak-budak sekolah untuk program Learning is Fun!

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. guna kot cuma dah xmeluas penggunaan nya.kalau dulu zaman iman gak spe ada crayon ni kira org berada sikit la

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin guna kot.. kadang kadang boleh jimat..

      Delete
  2. x sure bab nie..
    tapi kalau selagi ada kt kedai rasanya pakai lg ler tu.
    tadika dan taska selalunya pakai nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin untuk kanak-kanak umur bawah 7 tahun kot..

      Delete
  3. Assalamualaikum. tak sure lah .mungkin still guna jgk. tapi tak meluas mcm dulu.now dunia dah maju, silap-silap tahun akan datang, budak sek tadika belajar pun guna gadget ja.huhu.. now budak 3,4 tahun pun dah pandai guna hanset kan. mna kita nak thu .dunia makin maju lh katakan ..huhu ..

    berminat nak jadi sponsor? boleh komen di entry ni or pm sya. TQ :)

    http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/mencari-sponser-bakal-giveaway-pilih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam... Itu la kan.. Tapi kena dedahkan guna sebenarnya..

      Delete
  4. masih guna lagi sebenarnya Eraz cumanya tak meluas dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin untuk aktiviti aktiviti tertentu kan..

      Delete
  5. teringat masa dulu anak-anak akak dapat hadiah kaler crayon masa masuk pertandingan mewarna...rasanya zaman sekarang dah kurang guna.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.