Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 12 October 2013

Kesian anak Papa..


Assalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi entri pagi tadi? Zara seorang yang alergik.. Itu gambar yang Eraz cuba snap semalam.. Tapi tak berapa nak clear la tempat merah-merah.. Jika tengok dengan mata kasar, memang nampak merah kat tepi mulut dan pipi gebu tu.. Sebelah yang Zara bertongkat tangan tu.. Tapi tak serius macam baby lain.. Sebabnya Eraz ada google keadaan baby lain yang alergik.. Jika alergik kuat, memang kesian nampaknya.. Zara ni jenis biasa-biasa je..

Tapi alhamdulillah sebelum bagi ubat dan sapu ubat, kesan merah-merah hilang dengan sendirinya.. Kesian, kecik kecik dah alergik.. Memang anak papa dan mama la.. Hehe.. Gambar tu Eraz snap masa balik kerja semalam.. Balik kerja, belum tidur lagi.. Papa ambil dukung, terus tidur..

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

  1. comelnya zara... kesian jugak kalu kecik2 dah alergik kan

    ReplyDelete
  2. comenynye ye .. jemput lawat dan xchnge list klu sudi hehe Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Azim.. Nanti den tejah..

      Delete
  3. Kesian. Kecik2 dah kena alergi. Kalau dpt tau punca alergi ni, bleh la dielakkan penyebab alergi tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Setakat ni dah detect satu benda..

      Delete
  4. semoga cepat sembuh alergiknya

    ReplyDelete
  5. lalala ... CP dlu pown ade masalah kulit masa bayi tapi disekitar leher...**sumber: mak**

    hamboih pp si zara nih , iut sape la agaknye...ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alergik ni kadang-kadang main-main juga..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.