Thursday, 31 July 2014

Balik Kelantan ..

Assalamualaikum w.b.t.. Selesai beraya di kampung belah isteri.. So sekarang on the way balik Kelantan.. Esok lusa masih sambung beraya lagi.. Tapi diselitkan dengan ada dua, tiga majlis yang perlu hadir.. Takpe, janji masih boleh bersama family.. Rasa macam lama sikit cuti kali ni.. Next year tak tahu la lagi..

#Korang apa cerita?

Read more ...

Cuba terbalikkan !

Assalamualaikum w.b.t.. Selamat Hari Raya Ke-4.. Ingatkan semalam yang Raya Ke-4, rupa-rupanya hari ni.. Gambar ni Eraz dapat melalui Whatsapp semalam.. Memang tak sangka juga hasilnya.. Siapa-siapa yang guna pc untuk view entri ni, susah la sikit.. Kalau laptop, maybe boleh la.. Kalau hp ke, tab ke, ipad ke, lagi la senang.. Cuba tengok baik-baik.. Boleh baca tak?

Read more ...

Buat reti base ckit !

Assalamualaikum w.b.t.. Gambar di bawah tu Eraz snap di Pasar Payang tadi.. Khas untuk pesanan khidmat masyarakat.. Banyak dah notis ke, kenyataan ke, ayat sinis ke, dan lain-lain cara untuk sedarkan orang, tapi? Errrmmmm.. Semua bergantung kepada individu tu sendiri.. Semuanya dari dalam.. So, lu fikirlah sendiri.. Pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh blog ERAZFADLI.COM

Read more ...