Sunday, 18 November 2018

PENCARIAN PROTEGE #ProjekRM1000seMinggu

PENCARIAN PROTEGE #ProjekRM1000seMinggu !


Apa yang anda bakal dapat?

Bonus 100% milik anda
Untung runcit 100% milik anda
ILMU bisnes percuma 
Ada MENTOR
Ada SISTEM
Cuma daftar RM47 sahaja
Peluang di tangan anda. Anda buat anda dapat.

Kita tak mampu ubah ekonomi negara, tapi InsyaAllah kita mampu ubah ekonomi keluarga kita

Alhamdulillah kita sale bersama team telah mencecah RM 150 Ribu . Syukur Alhamdulillah . Jadi jom jadi protege . Kami guide satu persatu sampai jadi .

Whatsapp👇
www.wasap.my/60179773382/nakbuatbiz

#NaikpangkatNaikGaji via #ProjekRM1000seMinggu biz Online Modal RM 47 gaya STG #beU_MassiveFighter

Read more ...

BIO-SELEZA Yang HOT

Assalamualaikum w.b.t . Masa mula-mula join bizOnline SHOM #ProjekRM1000seMinggu ni , ada juga yang pelik . Eh! Dia lelaki , tapi dia jual produk wanita la macam Pad , Pantyliner , Herba Maharani  dan lain-lain .


Bagi abam sendiri , takde masalah pun . Janji perkara tu bukan haram . Abam jual , laku , abam juga dapat bonus kan . Syukur Alhamdulillah . Produk SHOM ni memang dikenali ramai orang . Kadang-kadang sebut je , terus orang dah boleh 'tangkap' .

Antaranya BIO-SELEZA PAD & PANTYLINER ni . Ia memang antara yang laku keras dalam biz abam ni . Ada yang ambil sekotak terus , ada 6 pek dalam tu samada campur-campur atau satu jenis . Ada yang beli secara loose . Takde masalah .

Cuba tengok video di bawah . Banyak dah kotak kosong . Tengok kotak kosong ni sayang pulak . Kualiti kotak , tip top ! Boleh recycle ni . Hehe . By the way , sejak mula aktif pada awal Februari 2018 yang lepas , Alhamdulillah , sale abam bersama team dah cecah RM 150 Ribu  .Syukur Ya Allah .


#ProjekRM1000seMinggu
Read more ...

Monday, 24 September 2018

PENERIMA ANUGERAH SM #ProjekRM1000seMinggu

Bismillahirrahmanirrahim ,


PENERIMA ANUGERAH SM #ProjekRM1000seMinggu

Assalamualaikum w.b.t . Alhamdulillah . 22 September 2018 baru ni , Eraz berjaya naik pentas di Majlis Penganugerahan SM / SSM sempena kenaikan pangkat ke Sales Manager pada bulan Mac 2018 yang lepas dengan sale terkumpul dengan RM 20,000 . Syukur . Sepatutnya dapat naik pentas sekali lagi pada hari yang sama untuk pangkat Sales Senior Manager (SSM) tapi tak sempat sebab majlis ni hanya untuk usahawan yang naik pangkat dari bulan Januari - Jun 2018 . 

Eraz naik pangkat Sales Senior Manager pada bulan Julai 2018 . Tapi tak de masalah , next event kite datang lagi . Hehe . Alhamdulillah berkat follow Mentor 200% , Eraz berjaya jejak kaki ke pangkat SSM selepas 5 bulan naik pangkat SM dengan sale terkumpul bersama team sebanyak RM 60,000 . Alhamdulillah .

Dengan adanya sistem , ilmu dan mentor yang hebat , energy setiap hari untuk biz ni sangat kuat . Setiap hari penuh dengan semangat untuk naik pangkat seterusnya secepat mungkin sehingga berpangkat CDM yang mana akan automatik bebas dari masalah kewangan ! Yes ! Itu target Eraz . CDM 2019 .

Untuk 2018 ini , Diamond itu pasti !
Read more ...

Reward Diri Sendiri Dari Bonus September 2018 #ProjekRM1000seMinggu

Bismillahirrahmanirrahim ,


Reward Diri Sendiri Dari Bonus September 2018 #ProjekRM1000seMinggu

Assalamualaikum w.b.t . Alhamdulillah . Setiap kali dapat bonus untuk #ProjekRM1000seMinggu ni , pasti Eraz akan agihkan beberapa percent untuk reward pada diri sendiri atau family . Salah satu reward untuk diri sendiri menggunakan #BonusProjekRM1000seMinggu pada bulan September 2018 ialah kasut , tali pinggang dan seluar . Selamat rembat 3 barang ! Syukur Alhamdulillah . Semua untuk kegunaan harian .

Syok je shopping dan memilih masa tu . Tenang sebab tak ramai orang . Ya la , masa tu belum gaji , so mall memang lengang la . Biasa bonus tu kami dapat dalam 11 ke 13 hb setiap bulan . Salah satu sebab shopping juga ialah untuk ke Majlis Penganugerahan SM / SSM bagi semua yang naik pangkat SM dan SSM bermula dari Januari hingga Jun 2018 . Nanti Eraz cerita pula pasa anugerah tu .

#ProjekRM1000seMinggu
Read more ...

Sunday, 23 September 2018

Semuanya Bermula Dengan RM 50 Tapi Kini Hanya RM 47

Bismillahirrahmanirrahim ,


Assalamualaikum w.b.t . Semuanya bermula dengan RM 50 tapi kini hanya RM 47 serta yang pasti ianya akan berganda kepda income bonus kepada RM 4,500 . Ini tak tipu . Serius ni . Bukan berlaku kepada orang lain , tetapi kepada Eraz sendiri .

Eraz dulu memang bermula dengan RM 50 dan bila aktif 100% pada Februari 2018 , bonus Eraz mencecah RM 4,500 ++ pada bulan Mac 2018 . Syukur Alhamdulillah sebab Allah takdirkan dipertemukan dengan  bizOnline ni .


Selama hampir 8 bulan berjalan dengan lancar je . RM 4,500 itu memang bonus abam paling tinggi setakat ini dan pasti bulan - bulan lepas ni akan pecahkan rekod tu . Dan dengan komitmen yang diletakkan dalam biz ini , bonus pasti akan kenal sebanyak 4 angka dan akan menuju kepada 5 dan 6 angka . Amin .

Syaratnya simple sahaja , 1st Follow 200% . Itu kunci utama . Bertuahnya ada leader dan mentor yang selalu bersama-sama . Eraz sendiri bermula dengan zero dan Alhamdulillah kini menjadi leader kepada team #ErazFadliFighter yang mempunyai hampir 50 orang ahli team .Ya Allah , memang tak terbayang pun sebelum ni .Tapi yang mustahil semua akan muncul di depan mata secara realitinya . Janji kita usaha .

Road to Diamond 2018 . Izinkan Ya Allah . 

#ProjekRM1000seMinggu #Whatsapp 0179773382
www.wasap.my/60179773382
Read more ...