Monday, 24 September 2018

PENERIMA ANUGERAH SM #ProjekRM1000seMinggu

Bismillahirrahmanirrahim ,


PENERIMA ANUGERAH SM #ProjekRM1000seMinggu

Assalamualaikum w.b.t . Alhamdulillah . 22 September 2018 baru ni , Eraz berjaya naik pentas di Majlis Penganugerahan SM / SSM sempena kenaikan pangkat ke Sales Manager pada bulan Mac 2018 yang lepas dengan sale terkumpul dengan RM 20,000 . Syukur . Sepatutnya dapat naik pentas sekali lagi pada hari yang sama untuk pangkat Sales Senior Manager (SSM) tapi tak sempat sebab majlis ni hanya untuk usahawan yang naik pangkat dari bulan Januari - Jun 2018 . 

Eraz naik pangkat Sales Senior Manager pada bulan Julai 2018 . Tapi tak de masalah , next event kite datang lagi . Hehe . Alhamdulillah berkat follow Mentor 200% , Eraz berjaya jejak kaki ke pangkat SSM selepas 5 bulan naik pangkat SM dengan sale terkumpul bersama team sebanyak RM 60,000 . Alhamdulillah .

Dengan adanya sistem , ilmu dan mentor yang hebat , energy setiap hari untuk biz ni sangat kuat . Setiap hari penuh dengan semangat untuk naik pangkat seterusnya secepat mungkin sehingga berpangkat CDM yang mana akan automatik bebas dari masalah kewangan ! Yes ! Itu target Eraz . CDM 2019 .

Untuk 2018 ini , Diamond itu pasti !
Read more ...

Reward Diri Sendiri Dari Bonus September 2018 #ProjekRM1000seMinggu

Bismillahirrahmanirrahim ,


Reward Diri Sendiri Dari Bonus September 2018 #ProjekRM1000seMinggu

Assalamualaikum w.b.t . Alhamdulillah . Setiap kali dapat bonus untuk #ProjekRM1000seMinggu ni , pasti Eraz akan agihkan beberapa percent untuk reward pada diri sendiri atau family . Salah satu reward untuk diri sendiri menggunakan #BonusProjekRM1000seMinggu pada bulan September 2018 ialah kasut , tali pinggang dan seluar . Selamat rembat 3 barang ! Syukur Alhamdulillah . Semua untuk kegunaan harian .

Syok je shopping dan memilih masa tu . Tenang sebab tak ramai orang . Ya la , masa tu belum gaji , so mall memang lengang la . Biasa bonus tu kami dapat dalam 11 ke 13 hb setiap bulan . Salah satu sebab shopping juga ialah untuk ke Majlis Penganugerahan SM / SSM bagi semua yang naik pangkat SM dan SSM bermula dari Januari hingga Jun 2018 . Nanti Eraz cerita pula pasa anugerah tu .

#ProjekRM1000seMinggu
Read more ...

Sunday, 23 September 2018

Semuanya Bermula Dengan RM 50 Tapi Kini Hanya RM 47

Bismillahirrahmanirrahim ,


Assalamualaikum w.b.t . Semuanya bermula dengan RM 50 tapi kini hanya RM 47 serta yang pasti ianya akan berganda kepda income bonus kepada RM 4,500 . Ini tak tipu . Serius ni . Bukan berlaku kepada orang lain , tetapi kepada Eraz sendiri .

Eraz dulu memang bermula dengan RM 50 dan bila aktif 100% pada Februari 2018 , bonus Eraz mencecah RM 4,500 ++ pada bulan Mac 2018 . Syukur Alhamdulillah sebab Allah takdirkan dipertemukan dengan  bizOnline ni .


Selama hampir 8 bulan berjalan dengan lancar je . RM 4,500 itu memang bonus abam paling tinggi setakat ini dan pasti bulan - bulan lepas ni akan pecahkan rekod tu . Dan dengan komitmen yang diletakkan dalam biz ini , bonus pasti akan kenal sebanyak 4 angka dan akan menuju kepada 5 dan 6 angka . Amin .

Syaratnya simple sahaja , 1st Follow 200% . Itu kunci utama . Bertuahnya ada leader dan mentor yang selalu bersama-sama . Eraz sendiri bermula dengan zero dan Alhamdulillah kini menjadi leader kepada team #ErazFadliFighter yang mempunyai hampir 50 orang ahli team .Ya Allah , memang tak terbayang pun sebelum ni .Tapi yang mustahil semua akan muncul di depan mata secara realitinya . Janji kita usaha .

Road to Diamond 2018 . Izinkan Ya Allah . 

#ProjekRM1000seMinggu #Whatsapp 0179773382
www.wasap.my/60179773382
Read more ...

ERAZFADLI.COM Kembali Dengan Kisah Baru

Bismillahirrahmanirrahim ,


Assalamualaikum w.b.t . Subhanallah , lamanya Eraz tinggalkan blog kesayangan ni . Tapi bukan bermakna terus nak lupakan . Ogos lepas tetap renew domain ini supaya semua kenangan dalam ni masih lagi kekal . Bukan senang nak bina ERAZFADLI.COM ni bermula 2011 yang lepas kerana penat lelah tu sentiasa dalam ingatan . Maaf kepada semua pembaca setia yang dulunya selalu follow blog ni tetapi sekarang , Eraz tak pasti samada masih lagi ingat atau tidak akan kewujudan blog ni .

Insyaallah ada je peluang , Eraz akan cuba selitkan pada semua coretan peribadi Eraz untuk semua . Syukur Alhamdulillah , sejak bergelar blogger dulu-dulu kala , Eraz masih kekal kerja di tempat sama dulu . Maksud Eraz kerja hakiki . Syukur masih diberikan rezeki ini dari Allah bermula awal tahun 2007 sehinggalah sekarang masih berada di bangunan pejabat yang sama .

Anakanda masih kekal dua orang iaitu Zara Faleesya dan Adam Fitri . Masih belum berniat untuk tambah tapi insyaallah soon . Hehe . Kereta pun masih sama . Haha . Hakikat nya masih banyak yang sama la . Cuma apa yang sedikit berbeza sekarang ialah wujudnya #ProjekRM1000seMinggu dalam hidup Eraz . Syukur Alhamdulillah sangat yang Eraz ditakdirkan oleh Allah untuk berjumpa dengan orang-orang hebat dalam bizOnline santai ni .

Bermula dengan beli Min Kaffe pada bulan Ogos 2017 sehinggalah aktif 100% pada Februari 2018 , Eraz kini bergelar Usahawan SHOM yang berpangkat Senior Sales Manager dan sudah berjaya mempunyai Team #ErazFadliFighter serta mempunyai sale terkumpul bersama team sudah melebih RM 90,000 . Syukur Alhamdulillah . 

Pada bertuah , dengan bizOnline ini , ianya dapat membantu Eraz dalam mengukuhkan ekonomi keluarga dan pernah mendapat bonus bulanan paling sebanyak RM 4500 sebulan . Subhanallah .

Oleh sebab itu , Eraz nekad untuk cuba aktifkan semula diri dalam dunia blogger dan cuba kongsi kejayaan Eraz setakat ini dengan semua pembaca . Sebelum tamatkan dulu entri pertama ini , Eraz nak berterima kasih banyak-banyak kepada sifu-sifu Eraz yang membawa Eraz ke dunia ini . Mereka adalah :

1. Leader Diamond , DDM Nur Auni Omar
2. Mentor CDM Ustazah Haizatul Akma Abdul Malek
3. Mentor CDM Ustazah Syahidah Hasan
4. Tak lupa kepada family dan team #ErazFadliFighter

Tunggu next entri ok .
Read more ...

Thursday, 7 June 2018

Mandian DASHING 2 IN 1 Face & Body Wash Pelengkap Mandian Si Jejaka

Assalamualaikum w.b.t.. Semakin mudah urusan itu, semakin suka la lelaki itu.. Betul tak? Tak kira la dalam apa jua urusan pun, kalau ada cara yang paling mudah boleh selesaikan, cara itu la yang akan dipilih.. TETAPI mesti la cara betul dan berkesan kan.. Kalau sebaliknya, buat apa nak buat.. Dan ini yang berlaku pada Sabun Mandian Badan Terbaru Dashing ini.. Atau dalam kata lain nya, Face Body Wash 2 in 1.. Kenapa?


Sebabnya produk terkini dari Dashing ini menggabungkan dua perkara yang lelaki akan lebih cepat berada dalam bilik air.. Insyallah.. Satu produk boleh cuci muka dan badan.. Haaaa.. Dikategorikan sebagai produk mandian ini dapat menghasilkan kulit yang bersih dan licin dengan membuka liang pori dan menyingkirkan toksin.. Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan memberikan kebersihan menyeluruh ini serta kesegaran berpanjangan untuk muka dan badan tanpa iritasi.


DASHING 2 in 1 Muka & Badan ini akan menjadikan proses pembersihan muka dan badan lebih mudah dan berkesan, DASHING melancarkan produk paling sesuai iaitu,  buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan.. Pembersih wajah dan badan ini tersedia dalam pek pam bersaiz 700-gram.. Dirumus khas untuk wajah dan badan lelaki agar kekal hidrat dan juga mencerahkan kulit.. Selain itu, mandian khas ini padat dengan ramuan untuk menyingkirkan kotoran di kulit dan memberikan pembersihan muka yang mendalam  dari  muka hingga ke tapak kaki agar anda kelihatan bersih dan segar sepanjang hari..

DASHING 2 in 1 Muka & Badan terdapat dalam 4 variasi; Cool, Active, Hattrick dan Ultimate Kick. Diformulasi  dengan pewangi  DASHING eau de toilette (EDT), ia memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama untuk lelaki.


COOL - Khas untuk jejaka kontemporari yang berpesonaliti relak, gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan serta menghadapi kehidupan dengan tenang.. Haruman penuh maskulin ini melambangkan identiti dan daya tarikan maskulin lelaki.. Haruman maskulin ini dilengkapi dengan gabungan wangian Bergamot dan Galbanum dengan campuran Powdery Amber dan Musk sebagai nota asas. Haruman ini direka untuk menyerlahkan personaliti lelaki yang cool dan maskulin..

ACTIVE - Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak  dan  menikmati kehidupan aktif.. Haruman ini adalah gabungan nuansa FougĂ©re dengan Citrus, Lavender, Muguet Heart dan Amber.. Wangian ini dicipta untuk memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif dengan aroma maskulin yang luar biasa. .


ULTIMATE KICK - Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimate Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran Cardamom serta disulami nota asas aroma Vanilla dan Musk..

HATTRICK - Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING, aroma misteri Hattrick membara  semangat dan keghairahan untuk mencapai  impian.. Hattrick merupakan gabungan unik kesegaran Epal dan Citrus, berserta  dengan  haruman Amber..   



Variasi Cool dand Hattrick buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan  mempunyai formula dwi-aksi dengan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dan berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah.. Pada tubuh pula, formulasi penghidratan yang mengandungi mineral mikro membantu mempertingkatkan kadar lembapan kulit serta menguatkan sistem pertahanan kulit, agar lebih sihat dan segar..

Untuk variasi Active dan Ultimate Kick pula, kotoran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dihapuskan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat.. Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam, ia membantu kulit untuk mengatasi  sebarang habuk dan kotoran harian, serta memberikan anda pengalaman mandian yang hebat dan menyegarkan..

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan boleh didapati pada harga RM17.90 untuk pek bersaiz 700 ml.. Buih mandian ini mempunyai harga yang sangat berpatutan dan berbaloi kerana memberikan anda manfaat 2 dalam 1 pada kulit dan tubuh badan..
Read more ...