Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 22 October 2014

Wordless Wednesday #108

Read more ...

COOLBLOG


Assalamualaikum w.b.t.. Coolblog antara yang selalu Eraz beli.. Walaupun kadang-kadang tu minum sampai tak ingat yang benda tu sejuk, sampai menyirap naik ke kepala dan sampai sakit kepala.. Melampau tak.. Haha.. Apa-apa, kalau dulu hanya satu dua kiosk je yang ada.. Tapi lepas brand ni melonjak naik namanya, memang ramai yang sudah buka kiosk atau kedai.. Nampak nya coolblog ni memang digilai terutama remaja macam Eraz.. Remaja kah aku? Haha.. Adios Amigos..

Read more ...

Tuesday, 21 October 2014

Budak khusyuk tengok TV


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah dia Zara.. Kalau masa dia khusyuk tengok TV dengan cerita favourite, memang dia akan diam je.. Yang menyandar kat sofa tu, Eraz yang buatkan.. Selalunya dia duduk je atas carpet tu.. Kalau masa ni, nak buat apa-apa kerja pun boleh.. Ya la, orang dah besar kan.. Dan sekarang, dah ada mainan baru.. Eraz baru beli.. Setakat ni Zara tak boring lagi main dengan mainan tu.. Nampak kan apa yang dia pegang.. Macam-macam dah dia buatkan.. Apa yang di buatkan? Jap lagi boleh cerita..

Read more ...

Ini lah dia kalau Papa tak larang !


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah Zara Faleesya, suka sangat tengok TV dekat-dekat.. Kalau Papa Mama tak larang, bertenggek la dia tak situ.. Kadang-kadang boleh pulak di menonggak dagu kat situ.. Tapi sebab memikirkan masa depan dan kesihatan mata dan maybe telinga, terpaksa la kami larang.. Kadang-kadang ada juga dia merajuk.. Tapi sekejap je.. Seronok sangat tengok TV dekat-dekat tu.. Ada masa dia berdiri betul-betul dekat decoder tu, nak tukar channel pun tak boleh.. Hehe..  
Read more ...