Friday, 18 April 2014

Simple Review Segmen


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz mendapat jemputan dari tuan punya blog untuk join segmen yang sedang berlangsung sekarang ni.. Lepas baca komen dia di entri INI, Eraz terus ke entri segmen tu dan tengok apa syarat-syaratnya.. Tak susah.. Hanya follow blog dia, buat entri dan ada la sikit klik icon-icon yang diletakkan.. Tak susah sangat kot.. So Eraz decide untuk join.. Jadi, siapa yang berminat, boleh klik banner di atas.. Wassalam..

Read more ...

Apa maksudnya ni?


Assalamualaikum w.b.t.. Lepas korang baca perbualan antara dua jejaka ni, apa yang boleh korang simpulkan? Hehe.. Kalau betul perbualan ni berlaku di dunia nyata, memang terang-terangan si jejaka hijau tu kelentong.. Ke korang ada kisah yang hampir sama? Hehe..

#Berhati-hatilah kalau betul nak kelentong? Haha..

Read more ...

The reason why daughters love their dad ..


The reason why daughters love their dad the most is that there is at least one man in the world who will never hurt her..

#Macam terharu je baca ayat di atas..

Read more ...

Thursday, 17 April 2014

Kenapa hari ni rasa macam lama je masa berjalan?

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam rasa macam cepat je masa 3 jam.. Catat-catat kat kertas soalan pun tengok-tengok dah nak habis setengah jam lebih.. Jawab satu soalan pun rasa macam lama.. Tapi hari ni rasa macam lama giler! Al-maklum la hari semua pengiraan.. Berbaik-baik dengan kalkulatur.. So dalam sejarah sejak exam ni, keluar awal.. Keluar awal ni ada dua maksud.. Satu boleh jawab semua.. Dua, tak boleh jawab.. Haha..

#Keluar exam, terus rasa lapar.. Ahad ni last exam..

Read more ...