Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 23 October 2013

Liga Lawak Superstar vs Super Spontan


Liga Lawak Superstar vs Super Spontan | Assalamualaikum w.b.t.. Pada yang tengok Liga Lawak Superstar di TV3 dan Super Spontan di Astro, mesti tahu apa persamaannya.. Eraz rasa macam banyak giler sama.. Yang pasti, Liga Lawak Superstar mempunyai ramai dan pelbagai artis, masa siaran satu jam serta ada juri dan pemarkahan.. Manakala Super Spontan artis yang sememangnya ramai pada mulanya tapi akan tersingkir satu persatu, waktu siaran agak sama dan undian adalah dari penonton..

Game nya.. Sama kan.. Lebih kurang je.. Tapi geng Super Spontan lagi ok kot main.. Hehe.. Yang tak fahamnya, kenapa dua-dua rancangan bersiaran dalam pada jangka masa yang sama.. Errmmmm.. Dua-duanya ada Afdlin Sauki kan.. 

BTW, kita hanyalah penonton tapi Eraz hanya tengok sekali je Liga Lawak Superstar baru ni, itupun sebab rekod.. Super Spontan, memang tak pernah miss lagi kot.. 


19 comments:

  1. dua2 tu idea afdlin shauki sbb tu sama..:)

    ReplyDelete
  2. tak tgk pun lagi liga lawak superstar tu... super spontan pun kdg2 jer tgk ulangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den tengok pun sebab rekod hari tu.. :)

      Delete
  3. rasanya dua dua tu rancangan afdlin tu . super spontan mmg terbaik.hiks

    ReplyDelete
  4. dua2 tak layan sebab anak selalu ajak tido awal dan bangun pagi awal...hehehe ^_^

    ReplyDelete
  5. Setakat ni rasa super spontan menarik lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Mungkin yang TV3 punya tu masih baru..

      Delete
  6. 2-2 xbest kot..mcm lawak same je kot

    ReplyDelete
  7. first tgk liga lawak agak keliru, tapi tengok kali kedua baru faham....agak menarik jugak....

    ReplyDelete
  8. Dah tengok kedua2...macm langit ngan bumi... super spontan lawak guling2...
    Liga lawak tak faham langsung... dah perah otak pun masih tak faham....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.