Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 12 October 2013

Zara seorang yang alergik?


Assalamualaikum w.b.t.. Alergik! Alahai.. Kecik kecik lagi dah alergik.. Tiba-tiba kulit Zara semalam ada kesan merah-merah.. Risau la kami.. Terus bawa ke klinik.. Nak kata kena campak, Zara masih kecik kan.. So bila dah jumpa Dr., Dr. kata kes alergik.. Mungkin sebab udara atau habuk.. Jadi malam semalam tak buat apa sangat, jaga dan tengok Zara je.. Kot-kot makin teruk kan.. 

Tapi dalam pada tu, sempat la juga update dua entri iaitu 'Betapa uzurnya dia' dan 'Kes Tembakan di Binjai, Kota Bharu'.. Dalam pada pantau keadaan Zara, Eraz ada buat perbincangan pasal masalah yang berlaku di pejabat dengan salah sorang staf.. Chatting la.. Hangat juga la.. Cuba juga selesaikan walaupun dalam kepala duk fikir pasal Zara je.. 

#Harapnya Zara ok sepenuhnya hari ni

18 comments:

  1. biasa tu...saya pun jenis algerik sampai ke tua...

    ReplyDelete
  2. harap-harap tak sampai ke besar alergiknya tu

    ReplyDelete
  3. Eraz...kadang-kadang susu formula juga membuatkan badan alergik sebab dia tak sesuai dengan susu formula....so tukar ke susu soya.....

    ReplyDelete
  4. lau teruk alergiknya risau jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Tapi ikutkan mata kasar, tak teruk sangat..

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih Amanda.. Alhamdulillah Zara dah OK..

      Delete
  6. CP sedar CP alergik masa form4, sampai la sekarang nih, kulit CP dah tak elok dah , tataw nak buat ape ...

    singgah sini sebentar....jemput singgah ke blog :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Terima kasih Ainim.. Alhamdulillah Zara dah OK..

      Delete
  8. baby memang mudah kena alergik.. so rumah kena sentiasa bersih... kesian kat budak...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.