Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 October 2013

Steady je budak ni..


Assalamualaikum w.b.t.. Ini gambar pagi tadi.. Masa nak hantar p Nursery.. Steady tidur.. Alhamdulillah.. Zara boleh duduk dalam stroller dan car seat ni.. Bukan apa sebab teringat kat seorang kawan tu, anak dia memang tak nak duduk dalam stroller dan car seat.. Kalau letak, memang menangis tak berlagu la.. Jadi susah la nak ke mana-mana kan.. 

#Sayu je tengok muka Zara pagi tadi sebab first day kat Nursery kan.. Lepas tu lagi, masa nak tinggalkan dia kat sana, tidur pulak.. Fuh! But sekarang dah ada dengan Eraz la.. Dah malam.. Haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. alahai kesian zara tito time pergi nursery

    ReplyDelete
  2. ada budak tak suka guna car seat....but Zara still cool...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ramai yang kata macam muka maknya.. :)

      Delete
  4. Senangya dia tidur...zara tak meragam..dia princess yg baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara memang tak de perangai sangat..

      Delete
  5. ada budak xleh duk dlm ni..mesti nk menangis

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Insyaallah.. Alhamdulillah.. Gitu la hendaknya..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.