Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 18 October 2013

Blur .. ?!


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni datang kerja dengan rasa macam blur je.. Start dari rumah lagi.. Malas pun ada sikit ni rasa macam ada banyak perkara kena settlekan.. Harap-harap tak sakit kepala.. Bangun dah awal, macam biasa.. Tapi buat itu ini kat rumah tadi, terkeluar lewat sikit dari rumah.. Itupun rasa macam ada benda tak settle lagi.. Rasa macam melayang-layang.. Yang pasti, disebabkan itu juga la sampai lewat sikit ke pejabat.. Lewat tu bukan lepas waktu pejabat yang ditetapkan tapi lewat dari kebiasaan.. 

#Banyak benda dalam kepala ni sekarang.. Aiyoo..


10 comments:

  1. tengah planning nak kemana weekend ni kot...^_^

    ReplyDelete
  2. kena rileks dlu eraz..tenang2 kan fikiran..then ingat slow2..apa yang tak settle lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik Eraz seorang yang cool..

      Delete
  3. Eraz keje hari ni? bukan kelantan cuti ke hari jumaat?
    apa pun semoga dipermudahkan segala urusan ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz memang jenis kerja hujung minggu.. Huhu..

      Delete
  4. kalau dah blur pagi-pagi nie memang agak serabut ler nak buat kerja.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Banyak benda fikir ni..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.