Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 11 October 2013

Long Sleeve Shirt dari Zalora dah sampai !


Assalamualaikum w.b.t.. Masih ingat dengan entri Eraz nak cari Long Sleeve Shirt? So lepas daripada itu, Eraz memang survey di Zalora.. Alhamdulillah.. Ada la yang berkenan.. So! Ahad lepas alhamdulillah dah sampai ke tangan Eraz.. Bolehlah nak pakai masa raya ke, jalan-jalan ke.. Dan alhamdulillah juga, saiz nya memang kena dengan badan Eraz.. Maybe lepas ni boleh lagi kot nak shopping lagi..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. Replies
    1. First time ni shopping dengan Zalora..

      Delete
  2. wah..shopping dizalora ye..teringin nak belikan utk en,husband,tapi macam xde size,,

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Memang puas hati dengan baju tu.. :)

      Delete
  4. shopping eraz jangan tak shopping... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Barang baby dah shopping ke? :)

      Delete
  5. akak belum pernah lagi shopping dgn Zalora...tentu berbaloi harganya yea Eraz.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang berbaloi Kak.. First time try..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.