Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 10 October 2013

Tak tahan sangat dah ngantuk !


Assalamualaikum w.b.t.. Sure dah ada yang dah tengok video budak ni mengantuk sambil makan.. Walaupun mengantuk, makan tetap diteruskan.. Rasa-rasanya hampir nak masuk dalam hidung tu.. Hehe.. Jom ramai-ramai tengok video ni.. Layaaannnnn...

#Itu bukan Zara Faleesya ya.. ;) Dibawah tu baru betul.. 


10 comments:

  1. Replies
    1. Memang kesian, tapi cute giler.. Budak budak kan..

      Delete
  2. hehe...kelakar kalau tengok aksi mengantuk tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kelakar, tapi kesian pun ada..

      Delete
  3. iman bru pasan..zara suke jelir lidah la.ada kenan apa2 x ms wife peknen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de la.. kadang-kadang je tu.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.