Sunday, 27 October 2013

Full-Day as a Babysitter


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni hari pertama Eraz akan jadi seorang babysitter untuk full-day.. Hehe.. Boleh je nak hantar ke nursery, tapi tak sanggup la.. Alang-alang dah cuti sehari ni, jaga je la anak sendiri.. Yakin boleh.. Mama dia dah mula kerja kan last week.. Tapi esok Zara kena ke nursery la sebab papa kerja.. So sekarang dah siap mandi apa semua dan alhamdulilah kena lena tu.. 

14 comments:

  1. Sekali lg, gmbr comel ni.... pndai buat muka bg org geram

    ReplyDelete
  2. hahaha..senasib dgn aku juga la bro..sabtu ahad gua jadi babysitter

    ReplyDelete
  3. seronok nyer zara abah dia jaga...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Campur-campur.. Mixed.. Susu formula, kami pilih Snow..

      Delete
  5. Replies
    1. Hehe.. Terima kasih Ainim.. Bagi pihak Zara.. ;)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.