Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 18 October 2013

Bila masa la aku follow blog tu ..

(Klik untuk besarkan)

Assalamualaikum w.b.t.. Masa buka Blogger Home tadi, muncul satu blog dalam list blog yang Eraz dah follow.. Setahu Eraz, tak pernah pula Eraz follow blog tu.. Cuba check blog apa kan.. Mana la tahu kot-kot terfollow masa join segmen.. Trend Ebook Online | Ebook Shoftware Download.. Tak mungkin sebab itu blog penjualan buku secara online.. Cuba nak unfollow.. Tapi nama blog tu tak de dalam list blog yang difollow.. Errmmmm.. Setakat terpaksa ditinggalkan dengan penuh misteri..

#Siapa ada hadapi masalah yang sama?

17 comments:

  1. ada jugak dpt email dr diorg nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga la dapat kes yang sama ya..

      Delete
  2. Replies
    1. Mungkin sesetengah blogger je kot kena..

      Delete
  3. saya pun dapat...... saya pun cuba nak unfollow tapi tak dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jumpa kan blog tu untuk unfollow..

      Delete
  4. belum pernah hadapi masalah ni huhu

    ReplyDelete
  5. belum menghadapi masalah ni, erksss..adakah ini kerja hackers?

    ReplyDelete
  6. Dulu pernah juga kena mcm ni ..

    ReplyDelete
  7. oh yer tak yer , jemput komen di entry ini...

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/10/allah-itu-kejam-vol-1.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.