Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 11 October 2013

Bila dah jadi student ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ginilah bila dah jadi student.. Ada masa rehat, kena buka buku.. Kadang-kadang malas juga.. Tapi lumrah kan.. So! Kuatkan diri.. Kalau tak, mana nak siap assignment.. Mana nak jawab soalan final exam.. Hehe..

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. kuat eraz...idol mcm kak mia ^_^

    ReplyDelete
  2. betul..kadang2 tu ada jugak datang mood malas nak tengok buku walaupun assignment banyak..

    ReplyDelete
  3. fae pulak x sbr nak tinggalkan dunia student hehe

    ReplyDelete
  4. selamat belajar !
    tak tau le kite ni kuat ke idak nak stdy ni
    huhuk

    ReplyDelete
  5. Jadi student best, but when it comes to assignments and tests, tu yang lemahhnya. Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau student full time, ok kot.. :)

      Delete
  6. kena kuatkan semangat nak belajar kembali.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.