Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 October 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

38 comments:

  1. datang dari segmen yg sama......

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari segmen yang sama juga. done follow too!

      jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (ada link kat main page yer)

      Delete
  2. Singgah sini balas kunjungan.. done follow & salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Khir.. Salam Perkenalan..

      Delete
  3. Singgah blog awak balik :) Kalau sudi follow la Ain Athirah balik :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi singgah blog saya..Selalu nampak eraz ni, takde masa nak blogwalking lama-lama. Anyway, selamat berkenalan ye...Panggil Kak Zila je..Akak dah follow awak

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... eraz,

    mselim3 datang daripada segmen yg sama...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. Terima kasih mSelim.. Konvo ke bulan 12 ni?

      Delete
  6. segmen menarik dan mudah je nampak, tetapi pengajur lagi untung.

    ReplyDelete
  7. Hai..terima kasih dtg ke blog saya..dari segmen yang sama..good luck

    ReplyDelete
  8. Selamat pagi.. singgah sini dari segmen yang sama juga :)

    ReplyDelete
  9. singgah pagi dari segmen kak mia liana :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. balas semula singgah kamu :) salam kenal and good luck .

    ReplyDelete
  11. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama papa zara
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen Mialiana
    Datang singgah sini
    http://www.kisahsidairy.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
    Good luck ye..

    ReplyDelete
  14. IM datang dari segmen Kak Mia jugak :)

    ReplyDelete
  15. Dtg berbalas kunjungan
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegmen.. semoga ikatan persaudaraan antara kita akan menjadi semakin utuh hendaknya ^___^

    ReplyDelete
  19. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. datang singgah dari segmen kak mia

    ReplyDelete
  21. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  23. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama :) good luck ^^

    ReplyDelete
  25. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  26. balas kunjungan dari segmen yg sama.. :D

    ReplyDelete
  27. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. :D

    ReplyDelete
  28. singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.