Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 22 October 2013

Cepat-cepat la hari Jumaat!

Assalamualaikum w.b.t.. Dah check-in dan ada kat dalam balai berlepas dah.. Memang Eraz sengaja ambil waktu flight lepas office hour sebab nak spend masa bersama anak isteri.. Rasa malas macam yang Eraz cerita dalam entri sebelum ni, tetap ada.. Tapi tak boleh jadikan itu halangan kan..

Bila dah berpisah ni, mengharapkan masa cepat berlalu la.. Kalau sebelum berpisah, nak masa lambat bergerak.. Haha.. Normal kan..

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.