Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 October 2013

Love You Mr. Arrogant Episod 15 | 16 | 17 | 18

Love You Mr. Arrogant Episod 15 | 16 | 17 | 18

Love You Mr. Arrogant Episod 15 | 16 | 17 | 18 - Assalamualaikum w.b.t.. Hari ke hari, minggu ke minggu, memang cepat berlalu.. Rasa macam baru je last week buat entri pada drama Love You Mr. Arrogant ni.. Hari ni pulak dah masuk ke minggu ke 5.. Eraz cuba untuk dapatkan sinopsis untuk drama Love You Mr. Arrogant Episod 15, 16, 17 dan 18 ni.. Tapi tak jumpa la.. In case la nanti jumpa, Eraz akan terus update untuk korang..

#Kalau nak harapkan baca novel, memang tak la..

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.