Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 10 October 2013

Gambar Kapal Terbang MASwings Terhempas di Kudat, Seorang Maut

Gambar Kapal Terbang MASwings Terhempas di Kudat, Seorang Maut

Gambar Kapal Terbang MASwings Terhempas di Kudat, Seorang Maut

Gambar Kapal Terbang MASwings Terhempas di Kudat, Seorang Maut | Assalamualaikum w.b.t.. Masa on the way balik kerja tadi, terdengar di radio pada berita kapal terbang atau pesawat MASwings telah terhempas di Kudat, Sabah.. Eraz selalu duk tengok dokumentari pada Air Crash Investigation.. Sekali bila dengar pasal kapal terbang terhempas yang berlaku di Malaysia ni, terkejut la.. Pasti mereka yang terlibat akan menyiasat perkara ini habis-habisan..

Untuk maklumat berita yang lebih detail, korang boleh klik mStar Online.. Kita doakan yang cedera agar cepat sembuh dan perkara ini tidak akan berlaku lagi.. 

6 comments:

  1. Replies
    1. Yang nak naik flight ni pun rasa macam lain macam je..

      Delete
  2. Replies
    1. merisaukan.. insyaallah tak akan berlaku lagi..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.