Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 18 October 2013

Kampung Girl Episod Akhir (Episod 13)

Kampung Girl Episod Akhir (Episod 13) | Assalamualaikum w.b.t.. Rupa-rupanya malam ni drama Kampung Girl dah masuk ke Episod 13 iaitu Episod Akhir.. Eraz layan drama Kampung Girl ni tapi on off.. Kalau drama hari Jumaat, memang selalu terlupa.. Malam ni teringat sebab tadi duk tengok-tengok TV Guide di Astro ni.. Salah satu isunya dalam Kampung Girl malam ni ialah AINNUR masih lagi tidak berpuas hati kerana ASHRAF tidak menceritakan kepadanya siapakah dia perempuan yang pernah bertahta dihatinya.. Kira kemuncak la ni..

#Lagu MENUNGGU - Akim macam best pulak lepas dengar beberapa kali.. Jiwang lagi.. Haha..

4 comments:

  1. ohh....tak tengok citer nie...tgk primadona....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tengok yang telah di rekod.. Hehe..

      Delete
  2. nak tengok malam tadi tapi anak meragam ajak tido awal...
    kene layan kat tonton la nampaknya...^_^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.