Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 12 October 2013

Leave Me Alone!


Assalamualaikum w.b.t.. Dulu-dulu pernah ada baju t-shirt yang tulis 'Leave Me Alone'.. Tapi masa tu zaman budak-budak sekolah.. Form 1 ke Form 2.. Ke Darjah 6.. Lupa dah.. Kalau dah pakai macam tu, senang sikit.. Time mood tak ok, tunjuk je kat baju.. Tak payah nak bercakap kan.. Hehe.. Kena pergi cari ni sehelai dua ni.. 

5 comments:

  1. Cantik baju2 yg ada tulisan ni. Kadang2 tu nampak simple je tapi bermakna. Ada yg letak ayat2 motivasi & petikan2 dpd org2 falsafah dulu2. Jgn sampai ayat2 yg buat org sakit hati dah la kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu penting juga.. Pilih ayat ayat yang baik..

      Delete
  2. skang ni pun banyak baju yang ada tulisan begini kan

    ReplyDelete
  3. dulu-dulu suka cari baju yang mempunyai makna tersendiri.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.