Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 28 October 2013

Love You Mr Arrogant Episode 19 | 20 | 21 | 22

Love You Mr Arrogant Episode 19 | 20 | 21 | 22

Love You Mr Arrogant Episode 19 | 20 | 21 | 22 - Assalamualaikum w.b.t.. Seriusnya macam tak percaya hari ini dah Isnin sekali lagi.. Setengah orang, ok dengan masa yang cepat berlalu.. Setengah orang, tak suka.. Tapi macam-macamana pun, masa akan tetap berjalan.. Tak kan menunggu kita.. Errmmm.. 

Back to entry Love You Mr Arrogant Episod 19, 20, 21 dan 22 minggu ni.. Nampaknya konflik perasaan Zaara memang teruji bila Irham dipaksa oleh ibu mertuanya untuk bertunang dan berkahwin dengan Sherry.. Zaara terpaksa bersetuju demi kebahagiaan keluarga Irham.. Ibu Zaraa nampaknya berjaya menghidu perkara ni.. Apa akan berlaku lagi? Hehe.. Memang kena tengok minggu ni la..

#Kalau nak harapkan baca novel, memang tak la..

6 comments:

  1. fuhh..dah tertinggal citer nie..semenjak selalu kena OT..huhu..

    ReplyDelete
  2. X sabar nak tungga Eps mlm ni...

    ReplyDelete
  3. episod hari ini memang agak suspen time endingnya....tak sabar nak tunggu besok, nak tahu apa yang Irham tulis kat kertas tu....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.