Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 17 October 2013

Terlibat dengan interview ..


Assalamualaikum w.b.t.. Petang ini Eraz terlibat dengan satu interview bersama Dato' Pengarah dalam mencari eksekutif muda yang baru.. Kali ini Eraz betul-betul berharap dapat jumpa calon yang betul-betul ok, bekelayakan dan boleh membuat kerja serta personaliti yang ok..

Dalam berpuluh-puluh yang memohon, 6 telah disenaraipendekkan untuk saringan pertama ini.. Dalam 6 yang terbaik itu, mungkin 3 atau 4 yang akan disenaraipendekkan untuk saringan kedua kelak.. 

#Pasti akan jumpa dengan calon yang mempunyai pelbagai personaliti..

16 comments:

  1. pilih yang lelaki ke @ perempuan.....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kali ni perlukan tenaga lelaki.. :)

      Delete
  2. moga dapat cari calon pekerja yang boleh menggalas tanggungjawab

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Berjaya senaraikan ke saringan ke dua..

      Delete
  3. yang terpilih tu mmg betul2 layak la kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seharusnya.. Pengalaman tak de tak pe, janji kena tunjuk usaha..

      Delete
  4. Replies
    1. Susah juga.. Tapi memang nampak yang berpotensi..

      Delete
  5. wahhhh... busy betul... harap dapat jumpa calon yang dicari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah berjaya senaraikan 3 yang terbaik..

      Delete
  6. waaa berbangga lah anda sebagai calon
    kisah anda masuk blog ni
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure mereka tak tahu punya.. Hehe..

      Delete
  7. semoga bertemu dengan candidate yang paling berkelayakan

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.