Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 7 October 2013

Korang pernah jumpa ke semua barang tu?


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz jumpa gambar di atas masa duk main-main dengan Mr. Google.. Rasa-rasanya semua benda memang ada ke? Ataupun hanya gambar untuk gambaran idea sahaja.. Setakat ni Eraz tak pernah jumpa lagi la di dunia nyata.. 

Gambar yang berkaitan dengan baby tu, nampak menarik.. Tapi jadi ke? Entah-entah baby lagi cerdik.. Kadang-kadang tu baby ni boleh bau mak ayah dia.. Hehe.. Bantal tidur tu pun satu idea yang bagus.. Sure ramai yang suka tidur camtu kan.. Selesa!

Sumber Gambar : Mr. Google

14 comments:

  1. menarik hehe rasa macam nk create sendiri je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Create sendiri? Yang mana satu tu?

      Delete
  2. hehehe...so far tak pernah nmpk...mgkn prototype kot :)

    ReplyDelete
  3. Waduh....yang gambar baby tu, bolehla wat keja kat dapur lama sikit...pandai diorang ni, so creative...yang gambar orang tidur tu, takla lenguh tangan kena tindih, urat dh liat dh tak sakit lagi tuu... ;D, tq share.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.. itu dua yang terbaik untuk di create..

      Delete
  4. nampak di luar kotak pemikiran jer...kreatif..

    ReplyDelete
  5. saya pun tak pernah jumpa langsung barang tu

    ReplyDelete
  6. nak bantal tu !
    hehe tido yg lena penting !
    haha

    ReplyDelete
  7. payung kapel tu macam cun. pernah nampak ada kapel cina guna kat depan ecurve

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo maksudnya dah ada la payung tu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.