Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 31 October 2013

Selamat Tinggal Chat Box !


Assalamualaikum w.b.t.. Lepas sekian lama memerhatikan Chat Box di blog ni, akhirnya hari ni Eraz decide untuk buang terus dari situ.. Salah satu sebabnya ialah banyak iklan tah apa-apa yang masuk ke sini.. Memang lari dari niat asal untuk berchatting dengan pengunjung.. So! Selamat tinggal wahai Chat Box.. Sementara waktu mendapat idea, Eraz gantikan tempat kosong Chat Box tu dengan Blog Achieve..

#Eraz masih bertahan tak buang sebelum ni sebab entri INI..

28 comments:

  1. tak bro..gua pun tak pasang cboc tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Dah lama nak buang, tapi simpan.. Hehe..

      Delete
  2. dah xblh ucap slamat pagi dah..hihi

    ReplyDelete
  3. teringin jugak nak buang..sebab dah semakin semak dengan iklan2 yang etnahpape tu..
    tengah memikirkan

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Fikirlah dua kali kalau nak pasang..

      Delete
  5. Farah pun tengah berkira2 nak buang juga ni eraz sebab dah terlalu banyak sangat spam dah sekarang ni... hu hu hu...dulu tak adalah pulak...

    ReplyDelete
  6. Saya tak suka chat box. entah apa2 yang masuk.

    ReplyDelete
  7. banyak keburukan daripada kebaikannya yea.....

    ReplyDelete
  8. As salam. Tqvm datang ziarah blog saya dari segmen mia liana. Sekiranya sudi, jemput juga ke main blog saya "Besut aku datang.." http://nolizawatimohdsaad.blogspot.com/.
    Wassalam.

    notie ms

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Terima kasih sebab singgah sini..

      Delete
  9. dah lama tak letak sejak kene virus dulu..

    ReplyDelete
  10. kaannnnn.... aku dah lama dah buang benda alah.. rmai nyebok letak link2 hampeh -_-

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, thanks sudi singgah blog saya, actually blog tu tgh diedit nk tmbh apa yg patut.

    ReplyDelete
  12. ok juga..kalau banyak sgt iklan pun rimas juga

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.