Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 20 October 2013

Adik di Konvokesyen Ke 11 UMT


Konvokesyen Ke 11 UMT | Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni merupakan hari kedua untuk Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Terengganu yang ke 11.. Salah seorang yang dianugerahkan Ijazah Sarjana Muda ialah adik Eraz.. Dia akan terlibat dengan sesi petang.. Tahniah! Sebelum ada perancangan untuk join sekali tapi malangnya tak dapat pergi sebab ada hal lain yang tak dapat dielakkan.. 

Banyak kenangan sepanjang dia sambung belajar di UMT ni.. Eraz selalu ke sana.. Pergi hantar, pergi ambil bawa balik.. Pergi jenguk.. Dan ada juga satu peristiwa yang tak dapat dilupakan telah berlaku.. Tapi alhamdulillah, berkat usaha dan kerajinan, adikku dapat konvo tepat pada masanya tapi tambah sem atau repeat paper.. Hehe..

Tahniah!

10 comments:

  1. dekat je U ni dengan rumah..kalau ada kat kampung..boleh pergi pesta konvo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duduk area situ ke.. Selalu pergi pantai tok jembal la ni ya.. Hehe..

      Delete
  2. Upm.kustem. now umt.
    Dekat sgt dgn rumah tok ki sy.
    Pemandangannya cantik.
    Tahniah utk para graduan.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.