Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 28 October 2013

Mesti cute giler!


Assalamualaikum w.b.t.. Pagi-pagi terbayangkan ais krim? Ais krim Magnum pula tu.. Lepas yang coklat tebal kat luar.. Alahai.. Hujan-hujan pun mau makan ais krim ke? Hehe.. Dapat tahu yang Magnum sekarang ada keluarkan ais krim Magnum yang kecik atau dengan kata lain bersain mini! Pernah tengok gambar yang mini ni? Klik SINI.. Ada kat facebook Magnum..

10 comments:

  1. hu3..siapa ada iaz mini tu..dah macam smartphone

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sedap.. tapi kalau makan banyak, muak.. hehe..

      Delete
  3. cute tak cute, kalau sedap masuk perut juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. last last sekali, hancur juga.. haha..

      Delete
  4. Yang kecil-kecil memang comel selalu. Tapi siapa kata yang besar-besar tak comel kan?

    ReplyDelete
  5. tiap-tiap minggu akak beli ice cream tapi bukan brand nie, beli yang dalam kotak...maklum ler anak ramai...hihi

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.