Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 19 October 2013

Blogger yang bernama Paly tu nak saman Eraz?

Assalamualaikum w.b.t.. Cuba baca perenggan pertama dan kedua entri ni, menyakitkan hati tak? Ya la.. Tiba-tiba nak saman kita dan nak minta penjelasan pulak.. Tak de angin, tak de ribut, tibe-tibe nak saman? Apahal bro!! Kalau tak puas hati, meh la sini.. Bukan jauh.. Biar kita bersemuka.. Tak kan nak tunggu kedai kena terjah kan??!! Fuh!!

Amacam? Korang dah baca mololog Eraz tu? Dalam entri INI, rakan blogger Paly bermonolog ala-ala gangster.. Korang yang dah baca rasa, entri dia gangster ke tak? Ke manja-manja je? Eraz rasa macam manja-manja je.. Haha.. 

Serius memang terkejut bila tengok tajuk entri terbaru Paly yang terpapar di Bloglist Blog Eraz.. Rujuk gambar di bawah.. Terus klik ke situ dan baca.. Menjadi juga perenggan pertama dan kedua dia.. Tapi memang dah agak tu acah-acah je.. Sib baik Papa Zara ni cool je.. 

Jom ramai-ramai serang Paly!!!!


16 comments:

  1. lol~ ingatkan betul2 tadi.huhu..bw sini sambil tengok perlawanan bola sepak.:D

    ReplyDelete
  2. haha...x habis lagi cerita ni..LOL...ada part-part pulak :P

    ReplyDelete
  3. gedik doh cara kau pancing readers haha. terkena sudah xD

    ReplyDelete
  4. Wah tajuk gempak habis..memang menjadi..

    ReplyDelete
  5. tak abis2 korang nk bergaduh..mari ambe buko bong..ada berani lawan muay thai dua orang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami lawan dua orang je ke, nak join sekali? Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.