Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 October 2013

Muka orang nak g Nursery pagi tadi..


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah muka budak kecik yang nak pergi Nursery pagi tadi.. Mama Papa dia risau, dia cool je.. Ini la dia budak-budak kecik kan.. Tak tahu apa-apa.. Itu yang Mama Papa ni fikir bukan-bukan.. Tapi sebelum letak Zara di Nursery hari ni, dah pergi lepak sana berbual-bual dengan pemilik Nursery dan penjaga-jaganya.. Keadaan kat sana ok, terurus.. Kemas.. Bersih.. So! Berserahlah la.. Doakan agar semuanya baik-baik belaka..

#Tak sabar dah ni nak jumpa Zara petang ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. zara jumpa dunia luar hari ni...

    ReplyDelete
  2. Hehe..zara nk g skolahhh dahhhh...keciknyeee zaraaaa!

    ReplyDelete
  3. alahai..comelnya...

    eraz,didiey suggest supaya sometimes pegi jenguk zara kat nursery tiba2.without informing penjaga kat sana. ni based on my bro n sis in law punya experience. kakak ipar didiey cikgu, so abes sekolah xmenentu. kadang2 pukul 1 dah sampai utk ambil anak dia. then kakak ipar didiey nmpk baby2 dimandikan dgn cara cikgu2 baringkan baby atas lantai toilet dan mandikan. lagi 1, nmpk towel yg parents bagi, xdigunakan. tapi penjaga semua guna towel yg sama utk semua baby.

    u know that this kind of attitude xelok utk baby. share towel, dibaringkan atas lantai toilet, kotor. baby ada kulit yg sgt sensitif. so nnt buat lawatan mengejut ye :) demi keselamatan zara =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Didiey untuk peringatan ni.. Nanti Eraz cuba buat.. ;)

      Delete
  4. hye zara!!

    hehe..1st time nak hntaq masuk nursery, parents lah org ptama yg pling risau..

    ReplyDelete
  5. memang seriau kalau first day gi hantar nursery.....!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. yeaa ! zara akhir nya muncul.. gere weh nok pege pipi tuhh

    ReplyDelete
  8. mak ayah risau, anak steady je yer.. hihi.. ramai la kawan nanti Zara kan :)

    ReplyDelete
  9. alolo..gebu je pipi dia. geram.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.