Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 8 October 2013

Rupanya salah link !


Assalamualaikum w.b.t.. Baru perasan pada sebelah petang tu yang Eraz ada silap bagi link kat entri 'Kenapa Blogger Paly tak puas hati sangat dengan Eraz??' tu.. Masa tu juga Eraz baiki.. Memang ada dua link yang berkaitan.. Dan ianya dua entri berlainan.. Tapi Eraz kasi backlink kan ke satu entri yang sama di blog Paly.. 

Saje nak beritahu kot-kot ada yang pelik kenapa Eraz mention dua perkara berlainan tapi dilinkkan ke entri yang sama dan mungkin salah satunya tak de kaitan kan.. Prihatin ni.. Hehe..

#Masa baiki link tu, dah pasang niat nak maklumkan pada pembaca semua..

10 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.