Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 6 October 2013

Bukan senang nak perah idea ..


Assalamualaikum w.b.t.. Perah idea buat entri blog.. Bukan senang kan.. Ke korang senang? Hehe.. Tapi dengan usaha dan semangat, alhamdulillah, kadang-kadang idea tu muncul masa tiba masanya nak update entri terbaru.. Tapi ada time-time blur, mood tak ok atau sewaktu dengannya, duduk la depan laptop tu atau bukak la tab tu, memang tak boleh nak taip apa-apa pun..

Tambah lagi kalau la ada idea tapi internet pulak buat hal.. Fed-up terus! Haha..

#Alhamdulillah setakat ini blog ERAZ FADLI ter update setiap hari.. 

16 comments:

  1. hehe kalau tkde idea.baik tido :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, baik tidur.. Tapi itu kalau malam la..

      Delete
  2. kadang rasa nak pecah kepala ni pikir idea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu time memang blur la kan.. Hehe..

      Delete
  3. idea banyak tapi internet kat rumah selalu buat hal....fed up....
    lagi satu kalau entry akak selalunya merujuk kepada sesuatu perkara yang benar dan sahih....tu yg makan masa nak publish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-kadang ada juga dalam pada taip entri tu then detele balik sebab macam tak puas hati..

      Delete
  4. idea banyak, tapi bila nak start taip terus hilang terbang melayang :)

    ReplyDelete
  5. Mode menaip tuh memang tiba-tiba gak datang..hee..kadang tidak tahu macam mahu mulakan dengan idea yang byk, last-last buat entry pendek gak..:) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least ada entri terhasil.. Ok la tu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.