Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 30 September 2013

Fed up ar


Assalamualaikum w.b.t.. Betul ke tak tajuk entri malam ni.. Bukannya apa.. Serius fed up dengan line internet ni.. Slow giler.. Kadang-kadang putus.. Aiyoooo.. Sejak dua menjak ni memang line internet broadband ni tak betul sikit.. (Tertaip perkataan tak manis tadi, tapi delete semula).. Haha..

#Teman Zara tidur je la.. Good Night!

4 comments:

  1. Replies
    1. Sabar itu separuh daripada iman.. ;)

      Delete
  2. tu yang kekadang nak upload citer kat blog @ BW pun malas....asyik hang up jer......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.