Monday, 30 September 2013

Fed up ar


Assalamualaikum w.b.t.. Betul ke tak tajuk entri malam ni.. Bukannya apa.. Serius fed up dengan line internet ni.. Slow giler.. Kadang-kadang putus.. Aiyoooo.. Sejak dua menjak ni memang line internet broadband ni tak betul sikit.. (Tertaip perkataan tak manis tadi, tapi delete semula).. Haha..

#Teman Zara tidur je la.. Good Night!

4 comments:

  1. Replies
    1. Sabar itu separuh daripada iman.. ;)

      Delete
  2. tu yang kekadang nak upload citer kat blog @ BW pun malas....asyik hang up jer......

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.