Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 6 October 2013

Berkurun tinggalkannya Subway Surf ..


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba hari teringat kat game yang selalu Eraz main iaitu Subway Surf.. Serius dah lama giler tinggalkan game tu sebab tak sempat nak main.. Last Eraz update tentang Subway Surf ni pada 11 September 2013 dengan high score 1,153,470.. Sekarang try buka, sekarang masih lagi kat Moscow.. Rasanya sehari dua ni, akan ke negara lain pulak kot.. 

#Tak tahu la boleh sambung ke tak lagi.. Sekarang ni memang tak main apa-apa game pun.. Kalau dah mula buat assigment, lagi la kot tak sempat main..

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. sama le
    lama tak main game level2 ni
    jauh nun tertinggal

    ReplyDelete
  2. hehe saya pun lama dah tak main :D

    ReplyDelete
  3. Haha.. saya pon tak main dah. last main pon sebab tengok member dah potong score, so rase nk main balik. n now tak main dah. main game KOF je. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang member tu pun tak main dah?

      Delete
  4. erm....ada masa ke nak main game nie Eraz....?

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.