Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 11 September 2013

Subway Surf : New High Score #3


Subway Surf : New High Score #3 | Assalamualaikum w.b.t.. Masih ingat dengan game kat atas tu? Sekarang ini, Subway Surf ni dah merantau ke Moscow.. Tapi sebelum sampai ke Moscow, Eraz berjaya catatkan markah yang paling tinggi setakat ini semasa di Beijing iaitu 1,153,470.. Peh! Bukan senang nak capai tu.. Nasib baik masa tu line clear nak main.. Hehe.. Betapa gigihnya bermain.. Haha..

Tapi bermula sebelum pergi KL hari tu, tak banyak masa boleh spend sebab sibuk.. Semalam sempat main sekejap.. Cuba nak teroka Moscow pula.. Siapa ada main game ni? High Score sebelum ini ada di entri di bawah :


Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

  1. bru nk main blk...hahaha... dlu dah main tukr hp kne install blk..frust ok

    ReplyDelete
  2. wah....dah semakin hebat nie Eraz....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kira game budak-budak ke ni.. hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.