Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 12 June 2014

Sticker Drive-Thru 24 hours McD


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz nak tanya siapa yang ada pengalaman tampal Sticker Drive-Thru 24 hours McD ni? Apa sebenarnya kelebihan kepada sesiapa yang tampal? Ayat di sticker tu macam tak jelas.. Ada siapa-siapa boleh share pengalaman? Wassalam..

6 comments:

  1. rasanya takde any advantage pun.......just suka2 kot

    ReplyDelete
  2. rasanya mcm tak der apa2 advantages jer..:)

    ReplyDelete
  3. kena beli lebih RM20 dulu dan kena tanya or mintak.. y tak dapat tu sebab tak tanya. Btw, saya tak gemar McD. haha

    ReplyDelete
  4. Ana pun tak tau ape kegunaan nye.. Kakak ana ade la tampal kat kete sebab selalu beli mekdi. Huhu. Tak pernah fulak tanye kakak.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.