Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 10 June 2014

Jefferson

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Semalam selesai menjadi ala-ala model untuk job review produk Jefferson di KB Mall semalam.. Sebelum ini memang Eraz suka beli baju dan seluar.. Beg pun pernah.. Staf kat situ pun cam Eraz.. Terima kasih kepada pihak Jefferson di Penang HQ sebab beri kepercayaan untuk job tu.. Insyaallah, nanti Eraz share kan moment dan entri yang sebenarnya nanti..

5 comments:

  1. Wah wah wah HEBAT HEBAT ..TAHNIAH Eraz ..Tak sabar nak tengok nie..

    ReplyDelete
  2. Rezeki masuk lg..alhamdulillah..moge sntiase diberi peluang besar2 camni.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.