Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 8 June 2014

Sempat update blog !

Assalamualaikum w.b.t.. Disebabkan lama sangat sangkut dalam jammed ni, sempat nak satu entri.. Jalan ni memang akan jammed teruk kalau musim perayaan, cuti sekolah, cuti umum dan seangkatan dengannya.. Tapi kalau dah ade tujuan, memang tak boleh elak.. Ini je jalan yang boleh dilalu.. Semua ni disebabkan oleh traffic light dan kena melintasi satu lane jambatan.. Kiri Kanan je.. Itu yang jammed teruk.. Dari banyak lane, pergi ke satu lane je...

#Zara tidur, kepenatan di majlis kahwin kawan Mama dia tadi..

7 comments:

  1. Driver pun sempat tido tu..
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Memang gunakan mass sebaiknya...pernah jgk buat entri macam ni

    ReplyDelete
  3. Jalanraya dgn jammed mmg tak dapat dipisahkan..hahaha

    ReplyDelete
  4. musim orang kahwin sekarang.....

    ReplyDelete
  5. Hehehe sempat lagi tu ..
    Sekarang ni musim cuti sekolah mmg jln sellau lerr jammed ramai sgt org kat atas jalan raya ...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.